Book your stay

Number of guests: 1
Adults
Children Under 10

Children under 3 years old can stay for free in the chalet.

We have folding playpen bed for newborn baby. If necessary let us know beforehand.

Положення про конфіденційність інформації та захист персональних даних

Вступ

Дане положення про конфіденційність стосується Chalet TwoSeasons. У документі викладається політика Chalet TwoSeasons у сфері дотримання конфіденційності, а також детально роз’яснюється процес збирання та обробки персональних даних.

Ми розробили це положення з метою пояснення Ваших правил стосовно особистої інформації, отриманої в усному, письмовому форматі чи при відвідуванні цього сайту або через інші джерела.

Ми використовуємо Ваші особисті дані, щоб здійснювати своє зобов’язання по наданню гостям найкращого обслуговування при всіх взаємодіях з Chalet TwoSeasons.

Як наш гість, Ви розумієте і погоджуєтесь з тим, що ми збираємо, використовуємо та розкриваємо Ваші особисті дані відповідно до чинного Положення захисту конфіденційної інформації про гостей.

Персональні дані

Термін «персональні дані» в даному Положені стосується інформації, яка дозволяє ідентифікувати Вас як особистість.

Під час відвідування вебсайту, Chalet TwoSeasons може запитувати Ваші персональні дані, до яких відносяться: Ваші прізвище та ім’я, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти, дати заїзду та виїзду, та будь-яка інша інформація, яку Ви добровільно залишаєте на вебсайті. Згідно зі статтею 6 Закону України «Про захист персональних даних», Обробка персональних даних здійснюється відкрито та прозоро із застосуванням засобів та у спосіб, що відповідають визначеним цілям такої обробки. В окремих випадках ми обробляємо персональні дані, виходячи з інформації наданої Вами, або персональних даних щодо Вас, отриманих нами від третьої сторони (таких як дані про Вас від авіакомпанії, турагенції, роботодавця (якщо Ваша поїздка заброньована для Вас).

Якщо Ви здійснюєте бронювання послуг або здійснюєте оплату від імені або в інтересах третіх осіб, інформація, яку Ви надаєте про цих осіб, збирається та обробляється Chalet TwoSeasons на тих же умовах, на яких обробляються Ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, Ви підтверджуєте, що третя сторона ознайомлена з цими умовами та розуміє їх наслідки, а також надає безумовну і повну згоду на збір і обробку своїх персональних даних відповідно до цієї політики конфіденційності.

Ви завжди можете вибрати, які персональні дані Ви хочете нам надати. Однак якщо Ви вирішите не надавати певні дані, це може відбитися на нашій взаємодії (наприклад, ми не можемо оформити бронювання без імені).

Chalet TwoSeasons не продає товари або послуги дітям, і ми свідомо не даємо запит і не збираємо персональні дані у дітей. Якщо Ви ще не досягли 18 років (або є неповнолітнім в тій юрисдикції, в якій відвідуєте наш вебсайт), то можете використовувати наш вебсайт за участю одного з батьків або опікуна.

Зазначені Вами дані ми використовуємо виключно з метою забезпечення для вас ефективного, комфортного і зручного сервісу онлайн-бронювання номерів (послуг) в обраному Вами об’єкті розміщення.

Використовуючи будь-які з наших послуг і погоджуючись з цим Положенням, наприклад, при реєстрації, Ви розумієте і погоджуєтеся на збір і використання персональних даних відповідно до опису, представленого в цьому Положенні.

Сфера застосування

Відповідно до чинного законодавства ми можемо збирати, використовувати та оприлюднити будь-які з Ваших персональних даних для того, щоб:

Захист персональних даних

Chalet TwoSeasons не може гарантувати повного захисту Ваших персональних даних, однак буде докладати всіх зусиль для захисту Ваших персональних даних на найвищому рівні. Ми робимо все для того, щоб Ви могли відвідувати та використовувати наш вебсайт настільки безпечно, наскільки це можливо.

Ми використовуємо cookie-файли та інші технології (наприклад, «точкові маркери», «вебмаяки», «прозорі GIF-файли», посилання в повідомленнях електронної пошти, JavaScript, ідентифікаційні номери пристроїв, присвоєні Google або Apple, або інші подібні технології) для збору такої інформації.

Cookies — це маленький відрізок тексту, який вебсайт використовує для запам’ятовування повторних користувачів, для полегшення постійного доступу та використання сайту. Так само це дозволить сайту відстежувати поведінку користувачів, зібрати дані про це і поліпшити цілеспрямовану рекламу.

Cookies — це не програма, у них немає доступу до системних файлів і немає можливості завдати шкоди файлам. Як правило cookies працюють шляхом присвоєння унікального номера кожному споживачеві, який не має сенсу для зовнішніх сайтів. Якщо Ви не хочете, щоб інформація збиралася за методом використання cookies, то існує проста процедура в більшості браузерів, яка дозволяє вмикати та вимикати цю функцію, але слід звернути увагу, що cookies можуть бути необхідними для надання деяких функцій. Наприклад, він допомагає сайту запам’ятати якою мовою ви віддаєте перевагу його переглядати. Це буде корисно при наступному відвідуванні цього ж сайту. Завдяки файлам cookies перегляд сайтів стає більш зручним. Chalet TwoSeasons не несе відповідальності за налаштування вашого браузера.

Якщо у Вас виникли питання щодо Правил, обробки Ваших даних відповідно до опису, наведеного в цих Правилах, або інші сумніви чи скарги, пов’язані з виконанням цих Правил, або якщо Ви хочете подати запит для того, щоб скористатися Вашим правом для отримання доступу до Ваших персональних даних, які зберігаються у нас, телефонуйте — +380 67 446 99 93. Відповідь стосовно персональних даних надається протягом 30 днів з моменту запиту. Підприємство залишає за собою право відповідати лише на вмотивовані запити пов’язані з процесом збору, обробки, зберігання, використання та знищення персональних даних (згідно п. 6 ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»).

Зберігання персональних даних

Ми зберігаємо Вашу особисту інформацію протягом терміну, визначеного умовами даного Положення, якщо тільки вона не вимагає більш тривалого періоду зберігання або інше, що не передбачено чинним законодавством. Ми зберігаємо Ваші дані протягом 7 років після Вашого перебування у Chalet TwoSeasons. Відповідальні особи підписують акт про дотримання правил конфіденційності та нерозголошення персональних даних гостей, а також про збереження та нерозголошення комерційної таємниці підприємства.

Інші персональні дані зберігаються протягом коротшого терміну, якщо це можливо і якщо дозволено відповідно до законодавства. Персональні дані на паперових носіях будуть знищені надійним способом, наприклад, шляхом подрібнення паперових документів в шредері, спалювання або іншим чином, а персональні дані, що зберігаються в електронному вигляді, будуть знищені шляхом застосування технічних засобів, що гарантують неможливість відновлення або відтворення цих даних.

Дані, що ми отримуємо шляхом електронної комунікації, зокрема через електронну пошту, вебсайт та інше, ми зберігаємо на комп’ютерних засобах до одного року.

Ми знищимо ваші персональні дані в найкоротший термін без можливості їх відновлення або відтворення.

Посилання

Вебсайти чи сторінки, на які даються посилання, служать лише інформаційним цілям і не рецензуються Chalet TwoSeasons. Шале не несе жодної відповідальності за інформацію, розміщену на даних сторінках чи вебсайтах, що належать третім особам, так само як не несе жодної відповідальності за будь-який збиток, що виник у користувача в результаті відвідування даних вебсайтів за зазначеними посиланнями.

Законодавчі вимоги

Ми залишаємо за собою право оприлюднити будь-які Ваші персональні дані на вимогу суду, закону або державного органу, або якщо ми вирішимо, що це важливо з точки зору закону або з метою зберегти й захистити наші права або власність.

Ми також залишаємо за собою право зберігати зібрані персональні дані та використовувати їх для ведення бухгалтерського обліку та виконання податкових операцій.

Дане положення розроблене на основі Закону України «Про захист персональних даних» і відповідає вимогам зазначеного Закону.

Інше

Chalet TwoSeasons не несе жодної відповідальності за функціонування вебсайту і не дає гарантії, що вебсайт буде працювати без перерв чи без збоїв.

Chalet TwoSeasons не гарантує сумісності Вашого комп’ютерного устаткування з вебсайтом, а також не несе відповідальності за стан телефонних ліній і обладнання що забезпечує Вам доступ до вебсайту.

Інформація, яку Ви надаєте, не повинна містити вірусів чи інших програм, що мають деструктивну функцію.

Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на вебсайті, тільки тією мірою, наскільки це необхідно для надання послуг. Надалі, персональні дані можуть збиратися та оброблятися автоматично при використанні Вами цього вебсайту (наприклад, через файли cookie).

Оскільки наша діяльність постійно змінюється, це Положення також може бути зміненим або доповненим.

Number of guests
Adults
Children Under 10

Children under 3 years old can stay for free in the chalet.

We have folding playpen bed for newborn baby. If necessary let us know beforehand.